Konst på spa

Konst omger oss överallt. Oavsett om du promenerar genom staden, besöker din favoritrestaurang eller går på spa i Sverige, kommer du ha konst omkring dig i flera olika former. Konst handlar inte bara om att sätta upp tavlor på väggarna, som ska ge rummet en personlig och inbjudande helhetsbild. Konst är så mycket mer och framför allt på spa, har konst en väldigt stor plats och är mycket viktigt för en avkopplande stämning och atmosfär. I denna artikel kikar vi på några spa i Sverige, som har fokuserat lite extra på att inkludera mer konst i sin inredning och i sina lokaler.

Yasuragi - Ett vackert spahotell!

I Stockholm hittar du det fantastiska spahotellet Yasuragi. Ett mycket uppskattat spa av både svenskar och internationella besökare. Yasuragi har designats för att vara ett ställe som du kan koppla av på. Med sin japanska design och form, är det ett enkelt och inbjudande ställe att besöka.

Om du har bokat in en behandling på hotellet och uppskattar strukturen, bör du även kika på hotellets rum. De är minimalistiskt utformade och inkluderar en väldigt snäll konst, som är lätt för ögat och bidrar till en god atmosfär.

Selma spa - Värmländsk pärla!

I Värmland hittar du Semla hotell, ett idylliskt hotell som passar utmärkt för avkoppling. Den fina interiören och hotellets design, kombinerad med smakrik konst och inredning gör detta hotell till ett måste att besöka. Befinner du dig i området eller vill göra en liten avstickare, boka en övernattning på Selma Spa och glöm inte att även boka in en passande behandling som faller dig i smaken.