Kreativ jul med konstverk i julklapp

Nu är det inte ens en månad kvar till julafton och de flesta av oss börjar fundera på vad man ska köpa i julklapp till sina nära och kära. Istället för att köpa ett köksbord från Bloomingville, varför inte ge familjen lite konst i jul? Det är alltid fint att få en kreativ julklapp, oavsett om det är ett originalverk i form av en tavla eller teckning eller en reproduktion i form av ett canvas print eller ett art print.

När man tar ett foto av en tavla och laddar upp fotot på nätet så kan man beställa olika typer av produkter och “art print” är i princip en poster som trycks med speciellt bläck på konstpapper av olika tjocklekar och material. Denna metod gör att man får helt andra texturer och en bättre kvalitet än om man bara skriver ut det som en poster och när det kommer till konst är textur alltid väldigt viktigt.

 Så även om din partner eller förälder har önskat sig en mikrovågsugn från Severin kanske det är roligare att överraska dem med ett fint konstverk! Välj ett av dina egna alster om du själv gör konst eller välj ett av världens tusentals fantastiska tavlor som har målats av mästare världen över. Det behöver inte kosta mycket alls. Om man väljer att köpa ett art print eller en poster så blir det en väldigt prisvärd julklapp. Det bästa med en julklapp som detta är att man tänker steget längre och visar att man bryr sig om personen på riktigt.